Faculty Profile

مهندسی پزشکی / مهندسی پزشکی

Articles Faculty

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

1. "تعیین نرخ تبادل شیمیایی عامل کنتراست سست در تصویربرداری مولکولی تشدید مغناطیسی در شرایط حالت دائمی"
    مهندسی پزشکی زیستی، صفحات:300-310، 1401
  2. "سامانه سخت افزاری/نرم افزاری کنترل و نظارت کووید - 19 بر مبنای یادگیری عمیق"
    محمدرضا رضائیان، رضا اکبری موحد، سینا جوادی‌فر
    علوم رایانشی، صفحات:1-12، 1401
  3. "Automatic Diagnosis of Mild Cognitive Impairment Based on Spectral, Functional Connectivity, and Nonlinear EEG-Based Features"
    Reza Akbari Movahed، محمدرضا رضائیان
    Computational and Mathematical Methods in Medicine، صفحات:1-17، 1401
  4. "مدل سازی رشته های کوتاه پلی پپتیدی برای شناسایی آمینواسیدهای ضروری از طریق محاسبه طیف تشدید مغناطیسی هسته"
    سمیه کاظمی، محمدرضا رضائیان، علیرضا کوکبی
    مدلسازی در مهندسی، صفحات:1-10، 1400
  5. "تعیین همزمان نرخ تبادل و غلظت عامل کنتراست پارامگنتیک در تصویربرداری به روش تشدید مغناطیسی با استفاده از عرض پالس الکترومغناطیسی"
    ماشین بینایی و پردازش تصویر، 1400
  6. "آشکارسازی اثر CEST از طیف Z تشدید مغناطیسی آغشته به نویز بر اساس مدل تحلیلی برگرفته از حل معادلات بلاخ-مک کانل"
    مهندسی پزشکی زیستی، صفحات:31-40، 1400
  7. "تعیین کنتراست CEST به روش تحلیلی در تصویربرداری مولکولی تشدید مغناطیسی"
    پردازش علائم و داده ها، صفحات:71-86، 1399
  8. "Simultaneous optimization of power and duration of radio-frequency pulse in PARACEST MRI"
    محمدرضا رضائیان، غلامعلی حسین زاده، حمید سلطانیان زاده
    MAGNETIC RESONANCE IMAGING، صفحات:743-753، 1394
  9. "طراحی و بهینه سازی پالسهای الکترومغناطیسی پیوسته برای مطالعه پدیده انتقال اشباع به واسطه تبادل شیمیایی در تصویربرداری تشدید مغناطیسی با حل عددی معادلات بلاخ مک کانل"
    محمدرضا رضائیان، غلامعلی حسین زاده، حمید سلطانیان زاده
    مهندسی پزشکی زیستی، صفحات:87-94، 1393

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

1. "قطعه بندی خودکار دو مرحله ای اسبک مغزی در تصاویر تشدید مغناطیسی با استفاده از شبکه های عصبی عمیق"
    حسن ختن لو، علیرضا صادقی، محمدرضا رضائیان
    چهارمین کنفرانس ملی انفورماتیک ایران، 1401
  2. "An Automated EEG-based mild cognitive impairment diagnosis framework using spectral and functional connectivity features"
    رضا اکبری موحد، نعیم اسلامیه همدانی، سیده زهره صدرالدینی، محمدرضا رضائیان
    بیست و هشتمین کنفرانس ملی و ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی ایران، 1400
  3. "A Face Recognition Framework Based on the Integration of Eigenfaces Algorithm and Image Registration Technique"
    رضا اکبری موحد، محمدرضا رضائیان، محمدسینا جوادی فر، محمد رضا علی مرادی جزی
    بیست و هفتمین کنفرانس ملی و پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی ایران، 1399
  4. "An Image Watermarking Algorithm for Medical Computerized Tomography Images"
    رضا اکبری موحد، محمدرضا رضائیان، شیرین قاسمی
    پردازش سیگنال و سیستمهای هوشمند، 1398
  5. "بررسی و ارزیابی الگوریتم های مبتنی بر نهان نگاری تصاویر پزشکی"
    مهسا ظفری، محمد کریمی مریدانی، محمدرضا رضائیان
    کنفرانس ملی یافته های نوین در مهندسی برق کامپیوتر و فناوری اطلاعات، 1398
  6. "اثر نوع و ترتیب قرار گرفتن آمینو اسیدها در رشته های پلی پپتیدی بر دامنه و محل پیکهای سیگنال NMR"
    سمیه کاظمی، علیرضا کوکبی، محمدرضا رضائیان
    دومین کنفرانس بین المللی سالانه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، 1398
  7. "محاسبه طیف تشدید مغناطیسی ذاتی برای زنجیره کوتاه پلی پپتیدی آمینواسیدهای ضروری"
    سمیه کاظمی، علیرضا کوکبی، محمدرضا رضائیان
    دومین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم برق، کامپوتر و مهندسی پزشکی، 1398
  8. "اندازه گیری اثر cest برای عاملهای کنتراست پارامگنتیک در تصویربرداری به روش تشدید مغناطیسی"
    محمدرضا رضائیان
    ااولین کنفرانس ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم و مهندسی، برق، کامپیوتر و اطلاعات، 1396
  9. "تعیین نرخ تبادل شیمیایی در پدیده انتقال اشباع به واسطه تبادل شیمیایی در تصویربرداری تشدید مغناطیسی از طریق حل تحلیلی معادلات بلاخ- مک کانل"
    5 امین کنفرانس بین المللی مهندسی برق و کامپیوتر با تاکید بر دانش بومی، 1396