Faculty Profile

مهندسی پزشکی / مهندسی پزشکی

Articles Faculty

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

1. "مدلسازی سیگنال ایسکمی بطنی با استفاده از مدلسازی الکتریکی سیگنال قلبی"
    معین رضایی، علیرضا فلاحی
    کنفرانس رویکردهای نوین مهندسی پزشکی در حوزه بیماریهای قلب و عروق، 1393
  2. "ناحیه بندی و استخراج حجم شکاف کام در تصاویر CBCT با استفاده از شبکه عصبی PNN و برازش منحنی"
    همایش ملی مهندسی برق و توسعه پایدار، 1392
  3. "طراحی و ساخت مدار شبیه ساز سیگنال قلبی با استفاده از مدل الکتریکی سلول قلبی"
    همایش ملی مهندسی برق و توسعه پایدار، 1392
  4. "ECG Analysis Using Wavelet Transform Neural Networks and Support Vector Machines Application to Myocardial Ischemia Detection"
    همایش ملی مهندسی برق و توسعه پایدار، 1392
  5. "ارائه روش نوینی جهت بخش بندی گلبول های قرمز و سفید خون با استفاده از شبکه عصبی PNN و تبدیل فاصله"
    اولین کنفرانس بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران، 1391
  6. "3-D heart segmentation on CT images using superellipsoid model fitting"
    بیستمین کنفرانس مهندسی برق ایران، 1391
  7. "A Novel Method for Left Ventricle Volume Measurement on Short Axis MRI Images Based on Deformable Superellipses"
    علیرضا فلاحی
    Second International Joint Conference on Advances in Signal Processing and Information Technology، 1391
  8. "طراحی مدار شبیه ساز ECG قلبی با استفاده از مدل الکتریکی سلول قلبی"
    چهاردهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران، 1390
  9. "Automatic Region Growing Method Using GSmap and Spatial Information on Ultrasound Images"
    هجدهمین کنفرانس مهندسی برق ایران، 1390
  10. "Uterine Fibroid Segmentation on MRI based on Chan-vese Level Set Method and Shape Prior Model"
    International Conference on Imaging Theory and Applications، 1389
  11. "Myocardial Ischemia Detection with ECG Analysis Using Wavele Transform and Support Vector Machines"
    هفدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران، 1389
  12. "Uterine Fibroid Segmentation on Multiplan MRI Using FCM MPFCM and Morphological Operations"
    علیرضا فلاحی
    Computer Engineering and Technology (ICCET) 2010 2nd International Conference on، 1389
  13. "ناحیه بندی و تعیین حجم رحم در تصاویر MRI مربوط به بیماران دارای فیبروم رحمی با استفاده از روش FCM و عملگرهای مورفولوژی"
    شانزدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران، 1388
  14. "Application of Morphological Operations in Human Brain CT Image With SVM"
    3rd International Conference on Bioinformatics and Biomedical Engineering، 1388